1

Kerst- en nieuwjaarsborrel op een unieke locatie!


-advertentiepositie-



Kerst- en nieuwjaarsborrel op een unieke locatie!

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Uw kerst- of nieuwjaarsborrel bij Valleisport

Een knapperend houtvuurtje met daarop een grote ketel glühwein. Kaarsjes en lichtjes. Een gezellige, knusse ruimte met veel hout. Genieten van heerlijke hapjes en drankjes. Kortom: de perfecte entourage voor een sfeervolle kerst- of nieuwjaarsborrel.

En om die gezellige sfeer nog extra te benadrukken, zijn er ook nog tal van mogelijkheden voor een verrassende activiteit tijdens de borrel.

Denk bijvoorbeeld eens aan een wijnproeverij, met heerlijke streekwijnen en bijpassende hapjes uit de streek. Of ga samen aan de slag onder leiding van een professionele kok, met zelfgemaakte glühwein, gerookte amandelen, bruchetta met pesto en popcorn die je zelf boven het vuur poft.

Liever iets minder actief? Luister dan bij het haardvuur naar spannende, waargebeurde verhalen die plaatsvonden op de Grebbelinie. Of ontdek de mystieke wereld van uilen en roofvogels met een uilendemonstratie. Iedereen die dat wil, mag zelf ook zo’n prachtige vogel vasthouden. Een mooie foto als aandenken maakt het helemaal af.

 Bezoek www.valleisport.nl

Kerst- en nieuwjaarsborrel op een unieke locatie!
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.