1

Sinterklaas logeert op Kasteel Heeswijk


-advertentiepositie-



Sinterklaas logeert op Kasteel Heeswijk

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Ook dit jaar heeft de Goedheiligman er voor gekozen om in Kasteel Heeswijk te logeren. De Pieten hebben een leuk programma bedacht met behendigheidsspelletjes, zelf pepernoten maken, een puzzeltocht, snoepen van de chocoladefontein en dansen op sinterklaasliedjes. Er kunnen punten worden verdiend en de kinderen die goed hun best doen krijgen na afloop een echt Pietendiploma. Om 15:00 uur moet de Sint dan echt weg voor andere afspraken in het land.

Omdat het soms erg druk is, hebben de Pieten bedacht dat er per uur maar een beperkt aantal kinderen naar binnen kan. Dit betekent dat je soms even moet wachten. Je krijgt dan een kaartje met een kleur. Groepen met dezelfde kleur kunnen tegelijk bij de Sint op bezoek.

TIP: vaders en moeders let op: jullie kunnen ook een bezoektijd reserveren via onze receptie, info@stichtingkasteelheeswijk.nl

Sinterklaas gaat er een echt feestje van maken. Daarom heeft hij een aantal Vioolpieten van muziekschool Fiedelino uit Drunen uitgenodigd. En de Hoofdpiet heeft Pianopiet Tom Bouwman gevraagd op de vleugel in de Wapenzaal te komen spelen. Samen zorgen zij voor een vrolijke muzikale omlijsting op verschillende plaatsen in het kasteel.

Voor wie met de auto komt, is er een tijdelijke parkeerplaats gehuurd. Hiervoor vraagt de Sint een kleine bijdrage van € 2,-- per auto.

 Bezoek www.kasteelheeswijk.nl

Sinterklaas logeert op Kasteel Heeswijk
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.