1

Het Winterplein Noordwijk




Het Winterplein Noordwijk

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Het Winterplein Noordwijk

Van zaterdag 20 t/m zondag 28 december heet het Vuurtorenplein "Het Winterplein"

Vertoon je schaatskunsten op Het Schaatsplein. Heerlijk schaatsen met je geliefde, je kind(eren) of met je papa of mama. Voor de jeugd is er binnen het programma een echte kinderdisco schaatsmiddag opgenomen.

Lekker struinen over de Wintermarkt.die gehouden wordt van 20 t/m 24 december. Deze 5-daagse Wintermarkt zal een dagelijkse invulling hebben, zo is er elke dag weer wat nieuws te vinden op De wintermarkt. Cadeautjes voor onder de kerstboom, winterse kleding en winterse snuisterijen.

Geniet van je warme chocolademelk of van een heerlijke glühwein op Het Horecaplein. Na het struinen over de Wintermarkt of na het schaatsen wil je natuurlijk ook ontspannen. Dit kan op ons prachtig aangeklede Horecaplein. De muzikale ondersteuning mag hierbij natuurlijk niet ontbreken. Lekker spelen met vriendjes en vriendinnetjes op Het Kidsplein.

Ook aan de kleinere bezoekers is gedacht. Zij komen niets tekort op Het Kidsplein. Het Kidsplein heeft zijn dagelijkse activiteiten voor de kleintjes. Wat dacht je van voorlees middagen door Boekhandel van der Meer, knutselen en spelletjes spelen? Papa en mama hoeven zich geen zorgen te maken, zij hebben altijd zicht vanaf het Horecaplein.

Kortom "Het Winterplein"een heerlijk dagje uit! Jij komt toch ook!?

 Bezoek www.hetwinterplein.nl

Het Winterplein Noordwijk
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.