Royal Christmas Fair




Royal Christmas Fair

» Let op: deze activiteit is voorbij «

De eerste kerstmarkt van Den Haag

Royal Christmas Fair

Je kent ze wel; die gezellige, knusse, typische kerstmarkten waarvoor men vaak afreist naar België of Duitsland. Een verzameling van kerststands met glühwein, bratwurst en al dat glimt, ruikt of handgemaakt is. De ideale locatie om eens goed de kerstsfeer op te snuiven, terwijl je de markt afstruint naar leuke kerstcadeaus. Heerlijk toch? Precies. En daarom organiseert Den Haag nu net zo’n fijne kerstmarkt, maar dan dichtbij huis. Kom warme chocomelk drinken, terwijl je je ogen de kost geeft aan al dat deze Royal Christmas Fair te bieden heeft!

Eindelijk krijgt Den Haag haar eigen kerstmarkt! De Royal Christmas Fair vindt plaats in het laatste weekend voor kerst. Van 17 tot en met 21 december zal de route langs de Hofvijver omgetoverd worden tot een traditionele kerstmarkt met een vijftigtal kerststandjes van allerlei aard. Bijzonder is de speciale kerstverlichting die het geheel sfeervol aankleedt en het een echt lichtjesfeest maakt. Tijdens de sfeervolle Royal Christmas Fair vol lichtjes, glühwein, kwalitatieve kerstwaar, kerstliederen en lekker eten kan iedere wintermaandliefhebber zijn hart ophalen.

De Royal Christmas Fair wordt georganiseerd door de stichting Royal Christmas Fair en is onderdeel van de programmering rond Koning Winter Den Haag. Check www.royalchristmasfair.nl voor meer informatie en een overzicht van de deelnemers!

Wanneer 17 t/m 21 december
Tijd 12:00 uur – 21:00 uur
Waar Korte Vijverberg, Den Haag
Toegang Gratis

 Bezoek www.royalchristmasfair.nl

Royal Christmas Fair
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.