Kerstfair op Landgoed Heerlijkheid Marienwaerdt


-advertentiepositie-



Kerstfair op Landgoed Heerlijkheid Marienwaerdt

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Speciale actie: print de kortingsbon en krijg 2 euro korting!

Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt licht vier dagen en twee avonden lang op met twinkelende lichtjes en mooi versierde kerstbomen tijdens de Kerstfair! In dit sprookjesachtig kerstdorp krijgt iedereen zin in de feestdagen. En de kou? Die ben je zo vergeten met een warme glühwein of chocolademelk.

Kerstfair Heerlijkheid Marienwaerdt

Het eeuwenoude landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt in de Betuwe is in ieder jaargetijde een plaatje. Maar in december, wanneer de kerstlichtjes branden, heeft de omgeving iets betoverends! Geniet van de sfeervolle kerstmarkt, waar standhouders de mooiste decoraties uitstallen. Ook warme feestelijke kleding, tassen en sieraden zijn in overvloed te koop. Ruim 90 stands presenteren hun waren in het decor van verlichte gevelhuisjes, kaarsen en lichtjes. Kerstkoren spelen kerstliederen om de sfeer te verhogen en natuurlijk zijn er lekkernijen te over om je aan te warmen.

Kerstfair Heerlijkheid Marienwaerdt

Ritje met de Arrenslee en verhalen rond de Vuurplaets

Met rinkelende belletjes stappen de paarden van verschillende verenigingen door het Parkbos en langs Huis Mariënwaerdt. Koetsiers in 19e-eeuwse kleding rijden bezoekers graag rond en op zaterdag en zondag is er een heuse Arrenslee-optocht, waarbij de arrensleeën over de Kerstfair rijden. Bij de Vuurplaets brengt een verhalenverteller op verschillende tijdstippen de mooiste geschiedenissen tot leven bij het kampvuur.

Ga naar de Kerstfair met 2 euro korting!

 Bezoek www.marienwaerdt.nl

Kerstfair op Landgoed Heerlijkheid Marienwaerdt
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.