1

De Lichtpuntjes van Wippolder




De Lichtpuntjes van Wippolder

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Vorig jaar heeft er voor het eerst een Kerstmarkt plaats gevonden in de Wippolder onder de naam 'de Lichtpuntjes van Wippolder' wat een groot succes genoemd mag worden. De hele wijk liep uit met gezinnen, vrienden en familie die de knusse sfeer wilde proeven. De naam zegt het al, alle 'Lichtpuntjes van Wippolder' (alle winkeliers uit de wijk) zullen deze avond een stand vullen met artikelen. Geïnitieerd dóór winkeliers en vóór bewoners, vrienden en familie!

Dit jaar zal de inmiddels geboren traditie plaatsvinden op het Nassauplein in de Wippolder. Daar zullen een kleine 20 maar oh zo gezellig gevulde kramen terug te vinden zijn. De voorbereidingen zijn net van start gegaan dus wat deze avond allemaal gaat brengen blijft nog even een verassing. Maar één ding wat zeker is, is dat dit een heel gezellige avond gaat worden met veel leuke activiteiten voor jong en oud!

Wil je op de hoogte blijven van alle leuke dingen die je op de Kerstmarkt Wippolder kan terug vinden? Houdt dan deze pagina goed in de gaten. Uiteraard is dit evenement ook op Facebook terug te vinden, like, deel en zet jezelf op aanwezig als je erbij bent!

 Bezoek www.yourevents.nu

De Lichtpuntjes van Wippolder
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.