1

Kerstmarkt




Kerstmarkt

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Beleef volop de inspirerende kerstmarkt in de Brabanthallen in Den Bosch. Deze kerstmarkt staat helemaal in het teken van nostalgie, creativiteit en bovenal die heerlijke kerstsfeer. De kerstbomen met lichtjes twinkelen je al tegemoet en er zijn flink wat nieuwe creatieve ideeën op de beurs te vinden. Er is voor iedereen wat te beleven. Zo kun je uren langs allerlei kerstkraampjes slenteren, maar ook meedoen aan workshops. Verder vind je hier lifestyle en demonstraties. Of doe mee met Oma’s kooktheater, een nostalgische beleving van eigen bodem. Kortom, doe inspiratie op voor alles wat bij een schitterend kerstgeest hoort.

De kinderen kunnen volop schaatsen op de nostalgische ijsbaan en smullen daarna van de Koek & Zopie. Ook zijn er volop workshops voor de kinderen dus ga gerust met het hele gezin naar deze gezellige kerstmarkt in Den Bosch, in de Brabanthallen. Een nostalgische beleving in een eigentijds jasje.

Tip
kerstshoppen in het knusse centrum van Den Bosch met haar feestelijk verlichte winkelstraten en uitbundig uitgedoste etalages.

 Bezoek www.kerstbeleving.nl

Kerstmarkt
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.