1

Haal de Sintcadeau's tijdens de Kadomarkt




Haal de Sintcadeau's tijdens de Kadomarkt

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Ook Sinterklaas doet zijn inkopen bij Runshopping Centre De Snipperling. Want dankzij het ruime assortiment kan echt iedereen slagen bij de boulevard. Zondag 30 november is het ook nog eens koopzondag en is er een uitgebreide KADOMARKT, dus de Sint kan op zijn gemak cadeautjes uitzoeken.

De hectische decembermaand staat voor de deur. De winkels van Runshopping Centre De Snipperling in Deventer luiden deze feestmaand graag in met een gezamenlijke koopzondag op zondag 30 november. Nog wat cadeautjes nodig of wat spullen om je huis gezellig te maken in deze donkere maanden? Bij De Snipperling zul je zeker slagen. De winkels bieden voor ieder wat wils: kaarsen, kussens, poefjes, speelgoed, een goed stuk gereedschap of een nieuwe stoel!

Ook is er op zondag 30 november een gezellige KADOMARKT met van alles en nog wat, dus geef het even door aan Sint: als de goedheiligman nog een geschikt cadeau voor een bepaald persoon zoekt, dan moet hij zondag de 30e even naar Deventer komen.

De winkels zijn zondag 30 november open van 11.00 tot 17.00 uur. Geen tijd om te komen winkelen op koopzondag? De Snipperling is natuurlijk ook op andere dagen geopend. Kijk voor de actuele openingstijden op www.desnipperling.nl.

 Bezoek www.runshopcentresnipperling.nl

Haal de Sintcadeau's tijdens de Kadomarkt
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.