Cd-presentatie: Anna Fedorova en Benedict Kloeckner


-advertentiepositie-



Cd-presentatie: Anna Fedorova en Benedict Kloeckner

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Anna Fedorova (Piano), Benedict Kloeckner (Cello) Rachmaninoff - Prelude in g, nr. 5 (uit 'Tien preludes', op. 23) , Rachmani

Rachmaninoff
Op 11 december wordt in Rio de Janeiro de nieuwe Rachmaninoff-cd van Anna Fedorova gepresenteerd. Met daarop het beroemde Tweede pianoconcert met hetzelfde orkest als waarmee Fedorova op Youtube al meer dan twee miljoen views behaald heeft. Het andere werk op deze cd is de prachtige Sonate in g voor cello en piano die Rachmaninoff componeerde in dezelfde tijd als het Tweede pianoconcert. Eveneens een meesterwerk van een adembenemende schoonheid. Bezoekers van het concert van vanavond krijgen deze nieuwe cd van Anna Fedorova gratis aangeboden! Het album is op vertoon van uw toegangsbewijs af te halen bij de cd-balie naast de Kleine Zaal.

Anna Fedorova en Benedict Kloeckner
Anna Federova en cellist Benedict Kloeckner vierden al triomfen in de meest prestigieuze concertzalen van de wereld. Voor de Nederlandse presentatie van hun cd hebben ze voor vanavond een aantrekkelijk programma samengesteld. Uiteraard mét Rachmaninoffs prachtige Sonate in g. Kortom, een niet te missen concert dat jong en oud zal aanspreken.

 Bezoek www.concertgebouw.nl

Cd-presentatie: Anna Fedorova en Benedict Kloeckner
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.