Uniek Kerstconcert


-advertentiepositie-



Uniek Kerstconcert

» Let op: deze activiteit is voorbij «

De voorverkoop is inmiddels in volle gang voor het unieke kerstconcert dat op maandag 22 december 2014 in Sporthal ‘t Huiken in Elburg wordt gehouden. Vele bekende en onbekende musici komen naar Elburg om deel te nemen aan dit prachtige initiatief.

Speciaal voor deze avond is er een koor van 300 zangers samengesteld en zingt het Elburgs Mannenkoor O.B.K. prachtige kerstbewerkingen. Verder werken mee deze avond: Petra Berger (zangeres), Reza Ranjazmay (tenor), Jan Lenselink (piano), Maurice en Janita van Dijk (trompet), Elena Vyaznikova (dwarsfluit), Marion Lutke (presentatie), Remon Blom (drummer boy), Wim Magré (algehele leiding) en Wilbert Magré (orgel).

Deze avond wordt de sporthal sfeervol ingericht die toegang biedt aan 1000 bezoekers. Kaarten voor dit unieke concert, die u absoluut niet mag missen, zijn verkrijgbaar voor 15 euro bij de Elburger Boekhandel in Elburg, Bruna in Nunspeet en Slagerij van de Weg in Doornspijk. U kunt ook reserveren via www.wimmagre.nl. Kaarten s avonds aan de zaal kosten 25 euro. Het concert begint om 20.00 uur.

 Bezoek www.wimmagre.nl

Uniek Kerstconcert
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.