Koopzondag bij Woonboulevard Spijksepoort




Koopzondag bij Woonboulevard Spijksepoort

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Zondag 30 november koopzondag bij Woonboulevard Spijksepoort in Gorinchem
Sintcadeaus koop je bij Woonboulevard Spijksepoort!

Ook Sinterklaas doet zijn inkopen bij Woonboulevard Spijksepoort. Want dankzij het ruime assortiment kan echt iedereen slagen bij de boulevard. Zondag 30 november is het ook nog eens koopzondag, dus de Sint kan op zijn gemak cadeautjes uitzoeken.

De hectische decembermaand staat voor de deur. De woonwinkels van Woonboulevard Spijksepoort in Gorinchem luiden deze feestmaand graag in met een gezamenlijke koopzondag. Nog wat cadeautjes nodig of wat spullen om je huis gezellig te maken in deze donkere maanden? Bij Woonboulevard Spijksepoort zul je zeker slagen. De winkels bieden voor ieder wat wils: kaarsen, kussens, poefjes, speelgoed, een goed stuk gereedschap of een nieuwe stoel! De winkels zijn zondag 30 november open van 12.00 tot 17.00 uur.

Donderdag = koopavond
Geen tijd om te komen winkelen op de koopzondag? Spijksepoort is natuurlijk ook op andere dagen geopend. Iedere donderdag is het bijvoorbeeld koopavond. Kijk voor de actuele openingstijden op www.spijksepoort.nl.
Op de hoogte blijven? Check de Facebook-pagina van Woonboulevard Spijksepoort: facebook.com/spijksepoort of volg de boulevard op Twitter: twitter.com/spijksepoort.

Over Woonboulevard Spijksepoort
Woonboulevard Spijksepoort in Gorinchem biedt je allerlei leuks op het gebied van wonen, tuinen, baden, doe-het-zelf, koken en slapen. Je voelt je thuis bij Woonboulevard Spijksepoort!

 Bezoek www.spijksepoort.nl

Koopzondag bij Woonboulevard Spijksepoort
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.