Voor de hele familie: Mendelssohns Midzomernachtsdroom


-advertentiepositie-



Voor de hele familie: Mendelssohns Midzomernachtsdroom

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Het Gelders Orkest , Antonello Manacorda (Dirigent), Hadewych Minis (Verteller) Mendelssohn - delen uit 'A Midsummer Night's

Een midzomernachtsdroom
Speciaal voor het Gelders Orkest maakt kinderboekenschrijfster Bette Westera een nieuwe versie van Een midzomernachtsdroom. Shakespeares beroemde verhaal is bijna te vergelijken met Four weddings and a funeral. Of met Alles is liefde. Verwikkelingen tussen allerlei personages komen samen op een groot feest in het bos. Daar verandert iemand in een ezel en blijken feeën heel stout te kunnen zijn. Om de zaken te compliceren is er een geheimzinnig liefdesdrankje. Al meer dan vierhonderd jaar betovert Een midzomernachtsdroom jong en oud.

Mendelssohn
De eerste keer dat Felix Mendelssohn Een midzomernachtsdroom speelde was vierhandig, met zijn zusje. De kinderen hadden samen een bewerking gemaakt van het beroemde toneelstuk van Shakespeare. Later zou hij een toneelversie voor volwassenen componeren. In dit echte familieconcert komen allerlei bekende melodieën langs. Actrice Hadewych Minis vertelt een vrolijk, zomers nieuw verhaal bij Mendelssohns al even sprankelende muziek.

Familiekorting
Voor dit concert geldt bij aanschaf van ten minste drie kaarten een familiekorting. Bestelt u drie of vier kaarten dan krijgt u € 1,- korting op kinderkaarten en € 2,- korting op een kaartje voor volwassenen.
Bij vijf of zes kaarten krijgt u € 2,- korting op kinderkaarten en € 3,- korting op een kaartje voor volwassenen. Voor dit concert is de actie ‘Zesde concert cadeau’ niet geldig.

 Bezoek www.concertgebouw.nl

Voor de hele familie: Mendelssohns Midzomernachtsdroom
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.