Kerstvakantie op Sonnenborgh


-advertentiepositie-



Kerstvakantie op Sonnenborgh

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Kom helemaal in de kerstsfeer op Sonnenborgh! Twee kerstkijkavonden met chocomelk, glühwein en een bijzonder kerstverhaal. Na Kerstmis kruip je lekker warm in het planetarium om de sterrenhemel te bewonderen.

22 en 23 december: Kerstkijkavonden
Ruim tweeduizend jaar geleden volgden de drie wijzen uit het Oosten de ster van Bethlehem tot ze bij het kerstkind kwamen. Wat was de ster van Bethlehem? Een natuurverschijnsel of toch een wonder? Kom erachter in het kerstverhaal op Sonnenborgh. Daarnaast zijn er natuurlijk veel sterren te bekijken: door de telescopen en bij bewolkt weer in het planetarium.

Voor wie en wanneer:
- De kerstkijkavond van maandag 22 december is voor 12 jaar en ouder en is van 20.00 tot 21.30 uur.
- De kerstkijkavond van dinsdag 23 december is voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar en is van 19.30 tot 21.00 uur.
Entree: €14,- inclusief een winters drankje
Reserveren: via www.sonnenborgh.nl

Tussen 28 december en 4 januari: Voorstellingen in het planetarium
Bij klaarlichte dag naar de sterren kijken! Dat kan lekker warm in het opblaasbare planetarium van Sonnenborgh. Het planetarium is een bioscoop in de vorm van een halve bol. Aan de binnenkant van de bol zie je de sterrenhemel geprojecteerd. Maak een reis door het heelal en bekijk de maan, sterren en planeten nog dichterbij dan door de grootste telescopen.

Voor wie: De voorstellingen zijn voor jong (vanaf 4 jaar) en oud.
Wanneer: 28 december t/m 4 januari (NB: Sonnenborgh is extra geopend op maandag 29 december. Alleen op zaterdag 3 januari zijn er geen planetariumvoorstellingen). Tijden: alle dagen m.u.v. zondagen voorstellingen om 13.00/14.00/15.00 uur. Op zondagen voorstellingen om 14.00/15.00/16.00 uur.
Entree: entreeprijs museum +€2,
Reserveren: via 030-8201420

 Bezoek www.sonnenborgh.nl

Kerstvakantie op Sonnenborgh
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.