1

Overwinteren in de avontuurlijke jungle




Overwinteren in de avontuurlijke jungle

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Papegaaitjes voeren in Australië, tropische vlinders spotten in Costa Rica… en dat gewoon in Nederland! Stem jouw kompas deze kerstvakantie af op de jungletuinen van De Orchideeën Hoeve en beleef een spannend winteravontuur. Tot en met 4 januari is De Orchideeën Hoeve nog volledig omgetoverd in kerstsfeer en zijn er allerlei leuke activiteiten voor jong en oud. Het hele junglepark is overdekt en aangenaam warm, dus de jas kan uit en de paraplu kunt u thuis laten.

Stralender dan ooit
De mooie routes door de jungletuinen zijn t/m 4 januari 2015 extra bijzonder door de verlichte paden. Maar liefst 10 kilometer kerstverlichting, lantaarns en sfeervolle fonteinen creëren een unieke winterbeleving. Wandel langs verlichte tropische huisjes en bruggetjes, voer de vogels en vissen en spot de prachtigste vlinders in Europa ’s mooiste vlindertuin.

Avontuurlijke speurtocht
Voor de kinderen zijn er in de kerstvakantie volop doe-dingen. Ga op pad met de avontuurlijke speurtocht langs wildpaden en spannende touwbruggen, kom lekker ravotten in de waterrijke speeltuin of voer de waterreuzen in de nieuwe amazonevijver. Wie weet kom jij wel oog in oog te staan met de leguaan of de nieuwe bewoners van het Amazone regenwoud: vier nieuwsgierige aapjes!

Kijk voor meer informatie, openingstijden en prijzen op www.orchideeenhoeve.nl

 Bezoek www.orchideeenhoeve.nl

Overwinteren in de avontuurlijke jungle
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.