Valentinesdaytheparty




Valentinesdaytheparty

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Heb je op zaterdag 14 Februari 2015 nog geen plannen en wil je deze dag van de liefde toch niet voorbij laten gaan? Kom dan naar de grote VALENTINE`S DAY “THE PARTY”.
We nemen je mee in een avondvullend programma met een Live Band , DJ`s , Entertainment, Bowling, een Single Area en een echte Vrijgezellen Veiling.
Voorafgaand aan de party eerst naar de workshop met als Thema “Weet wie je Date” om 20.00 uur. Kom je nog eerder, dan kan je om 18.00 uur aanschuiven bij een overheerlijk Valentine`s Buffet volledig in de sfeer van Valentine`s dag .

Vanaf 21.00 uur begint de leukste en gezelligste party van 2015.
Waan je deze avond in een Party met diverse zalen: ga je in de bovenzaal los op de live band SOUL-XS met hun soul en funk op de verlichte dansvloer, of beneden in de Foyer met de DJ`S4 Party , met de 80`s en 90`s ? En mocht je even willen relaxen , in de terraszaal heerlijk chillen in de Lounge sfeer met DJ Thiago Mereilles met zijn Lounge en club muziek.

Een avond met een Speciale Single Area :een leuke ontmoetingsplek met andere singles . Mocht je willen bowlen: de banen zijn deze avond ook open.
Tevens is er deze avond een Vrijgezellen veiling , 3 heren en 3 dames gaan in de veiling deze avond met een heerlijk diner als hoofdprijs. De opbrengst van de veiling komt geheel ten goede aan een goede doel.

Wil dit leuke en gezellige feest niet missen, bestel dan nu gauw je kaarten op www.valentinesdaytheparty.nl

 Bezoek www.valentinesdaytheparty.nl

Valentinesdaytheparty
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.