Natuurlijke weg naar gezondheid


-advertentiepositie-



Natuurlijke weg naar gezondheid

» Let op: deze activiteit is voorbij «

De Bruno Gröning-Vriendenkring is intussen wereldwijd bekend. De betekenis en werking van de boodschap, die Bruno Gröning (†1959) door zijn leven en zijn woorden aan de mensen heeft verder gegeven, wordt ook in onze dagen duizendvoudig bewaarheid. Genezingsberichten vanuit de hele wereld getuigen hiervan, dat mensen toegang kunnen vinden tot een kracht, die zelfs voor het door artsen vaak uitgesproken oordeel "ongeneeslijk" geen houvast heeft. Een kracht, die succesvol en allesomvattend nood en leed opruimt, zoals het voor het menselijke weten en kennis slechts in de verste verte mogelijk was. Bruno Gröning sprak over de "Goddelijke genezende kracht", de "Heilstrom". Hij was ervan overtuigd dat de mens, met behulp van zijn leer, deze kracht voor zich nuttig kan gebruiken. Zo luidt een markante uitspraak uit zijn leer: “Vertrouw en geloof! Het helpt, de goddelijke kracht!”.

De natuurlijke kracht, die Bruno Gröning ook “Heilstrom” noemde, komt direct van God. Ze is er altijd en de mensen kunnen deze voor zichzelf en voor hun naasten benutten. Maar hoe kan men deze kracht benutten? Hoe kun je deze opnemen? Dat weten de meeste mensen niet meer. Dit weten heeft Bruno Gröning aan zijn toehoorders doorgegeven. Door de opname van de goddelijke kracht kunnen de mensen alles in zich opnemen, de gezondheid, het geluk, de vreugde, de liefde, het vergeven en alles meer. Zo is het mogelijk, dat mensen door de opname van de Heilstrom niet alleen vrij worden van ziekten, maar ook van negatieve emoties zoals haat. Zo was bijvoorbeeld een Bosnische vrouw met de Kroatische nationaliteit in Sarajevo na de oorlog in de negentiger jaren vol haat naar de Servische mensen en wilde nooit meer een voet op Servische bodem zetten. Toen ze in de Bruno Gröning-Vriendenkring kwam, werd ze snel leidster van een groep. Op een dag kwam een Servische in haar groep en zocht hulp. Haar medegevoel was intussen zo groot, dat haar wens om de vrouw te helpen groter was dan haar gevoelens van haat. Kort daarop vroeg de vrouw haar om voor haar verwanten in Servië een informatieve lezing over de leer van Bruno Gröning te houden. Samen met andere vrienden uit Kroatië en Bosnië ging zij naar Servië en berichtte voor 50 toehoorders over haar vroegere haatgevoelens en hoe zij hiervan vrij was geworden. De toehoorders waren zeer geroerd en velen hadden tranen in hun ogen.

Duur van de lezing ca. 2 uur;
Inhoud:
• Genezingen, die plaats hebben gevonden, worden voorgesteld en voor iedereen begrijpelijk uitgelegd.
• De toehoorders kunnen tijdens de lezing op eenvoudige en natuurlijke wijze de genezende kracht zelf ervaren
• Bruno Gröning en zijn leer
• De Medische Vakgroep van de Bruno Gröning-Vriendenkring, een internationaal verbond van enkele duizenden artsen en vertegenwoordigers van andere medische beroepen uit meer dan 70 landen, die onderzoekt hoe hulp en genezingen langs geestelijke weg door de leer van Bruno Gröning tot stand zijn gekomen. De genezingen en hulp worden systematisch samengevat, door artsen gecontroleerd en, indien mogelijk, op basis van medische onderzoeken door onafhankelijke artsen bewezen en gedocumenteerd. In internet vindt u wetenswaardigheden over Bruno Gröning, zijn leer, de Bruno Gröning-Vriendenkring, de MWF, alsook meer dan 200 genezingsberichten.

https://www.facebook.com/BrunoGroeningCircleOfFriends - See more at:

 Bezoek www.bruno-groening.org

Natuurlijke weg naar gezondheid
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.