Voorjaarsvakantie in Nederlands Bakkerijmuseum




Voorjaarsvakantie in Nederlands Bakkerijmuseum

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Hattem - Kinderen leren koekharten maken en bakker Fred krijgt vast weer de lachers op zijn hand tijdens de populaire familievoorstellingen. Het wordt feest van zaterdag 14 februari tot en met zaterdag 28 februari als in het Nederlands Bakkerijmuseum de Voorjaarsvakantie wordt gevierd!

Kinderen steken de handen uit de mouwen
Wie in de voorjaarsvakantie de stadsmuren van eeuwenoud Hattem binnenwandelt zal van veraf al de geur van vers banket ruiken.
Elke dag kunnen kinderen zelf lentekoeken maken en deze vervolgens versieren. Reserveren vooraf is niet nodig en er zijn geen extra kosten verbonden aan deze doe- het- zelf- activiteit.

Familievoorstellingen
Daarnaast verzorgt bakker Fred van dinsdag tot en met vrijdag een serie familieshows in het museumtheater. De voorjaarssymboliek in brood staat hierin centraal.
De komische familievoorstellingen waarin onder andere hazen, konijnen, zwanen en vogeltjes van deeg over elkaar heen buitelen, vinden plaats in het museumtheater tegen het decor van een middeleeuwse stadsmuur. Reserveren is niet nodig, op tijd komen voor een goed plekje wel.

 Bezoek www.bakkerijmuseum.nl

Voorjaarsvakantie in Nederlands Bakkerijmuseum
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.