1

Muzikale theatervoorstelling Iemandsland




Muzikale theatervoorstelling Iemandsland

» Let op: deze activiteit is voorbij «

De vondst van oude bandopnames uit de Veenkoloniën betekende in 2013 voor Bert Hadders het begin van een muzikale toer door Groningen en Drenthe die in mei 2015 eindigt in de spectaculaire theatervoorstelling Iemandsland.


Iemandsland is een mozaïek van verhalen, scènes en liedjes, geconcentreerd rond de belevenissen van Berrie Kazimir. Berrie keert na dertig jaar terug naar zijn geboortegrond en belandt in een wervelwind van confrontaties, herinneringen en visioenen. Want kun je een plek die deel uitmaakt van je identiteit ooit echt achter je laten?


Iemandsland gaat over de betekenis, de herinnering en de gevolgen van het leven in de Veenkoloniën in de jaren ‘70. Het gaat over jongens met brilletjes, de buitenbeentjes die naar de grote stad vertrokken en de ‘binnenbeentjes’ die bleven.


De voorstelling is geïnspireerd op de liedjes van Bert Hadders en wordt uitgevoerd door een ijzersterke coalitie van noordelijk theatertalent.


Iemandsland speelt van 12 mei tot 7 juni 2015 in de saffraanbollenschuur van de familie Schipper-Elberse aan de Zuidelijke Tweederdeweg 25 in Nieuw Buinen. De regie is in handen van Michael Helmerhorst (vis à vis). Bert Hadders en Carmen Schilstra zijn verantwoordelijk voor de muzikale en artistieke leiding.

 Bezoek www.Iemandsland.com

Muzikale theatervoorstelling Iemandsland
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.