Mnozil Brass 'YES YES YES'


-advertentiepositie-



Mnozil Brass 'YES YES YES'

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Mnozil Brass , Thomas Gansch (Trompet), Robert Rother (Trompet), Roman Rindberger (Trompet), Leonhard Paul (Bastrompet, trombone), Gerh

Mnozil Brass
Zelfs na 22 jaar trouwe dienst in de blaasmuziek blijven de heren van Mnozil Brass hun immer optimistische kijk op muziek demonstreren. Met hun nieuwe show YES, YES, YES blazen zij zich feilloos en moeiteloos een weg door een paradijs van muzikale hoogstandjes. 'Slapstick meets black humor…' Met trillende lippen naar een combinatie van humor en virtuositeit!

YES, YES, YES!
Omdat één YES niet genoeg is: Mnozil Brass, brass van wereldformaat, brengt het theater tot leven met een uiterst creatieve muzikale show bestaande uit muzikaal theater, entertainment, comedy en cabaret. Mnozil Brass geeft ongeveer 120 concerten per jaar: van de verste uithoeken van het Europese continent tot Rusland, China, Japan, Canada, de VS en Australië. In de mooiste theaters: de Royal Albert Hall in Londen, Tchaikovsky Conservatorium in Moskou en de operahuizen in München, Stuttgart en Wiesbaden. Mnozil Brass is het enige blazersensemble waarbij het publiek op het puntje van zijn stoel zit.

 Bezoek www.concertgebouw.nl

Mnozil Brass  'YES YES YES'
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.