1

Chocolade workshop bonbonsmaken met of voor moeder




Chocolade workshop bonbonsmaken met of voor moeder

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Truffels, vruchtenbonbons, pralines, rotsjes, marsepeinbonbons. We maken tijdens de workshop bonbons 8 verschillende recepten met o.a. ganache, verse noten, vruchten en speciale likeuren.

We gebruiken chocolade van Callebaut puur 70%, melk en wit. Alles is op natuurlijke basis; er worden geen essences en kleurstoffen gebruikt in onze workshop bonbons maken. Wel pure room en verse eieren.

Alles wordt tijdens de workshop bonbons maken vanaf de basis aangeleerd.

Daarna verpakt u de bonbons in fraaie zelfgemaakte dozen die worden versierd. Kortom hard werken tijdens de workshop bonbons maken, maar dan heb je wel iets waarmee je thuis kunt komen.

Het leuke van deze workshop bonbons maken? De recepten zo zijn gemaakt dat u het thuis nog eens na kunt maken. U krijgt een inlog-code mee om de recepten via onze site te printen

 Bezoek www.uitstapjesspecialist.nl

Chocolade workshop bonbonsmaken met of voor moeder
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.