Natuur rondvaart


-advertentiepositie-



Natuur rondvaart

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Natuurvaartocht |Rondvaart
Rondvaart vol verrassende schoonheid van Nationaalpark Oosterschelde. Een dynamische wereld. Een plek waar zeehonden bruinvissen en duizenden vogels zich thuis voelen. Ervaar het nu zelf.

Een natuurvaartocht is rondvaart van 2,5 uur. We varen tijdens laagwater langs de zandbanken waar de zeehonden liggen te luieren. De gids geeft u live verslag in het Nederlands. Het verhaal is in meerdere talen in boekvorm aan boord. We varen langs de Stormvloedkering, de Schelphoek en de Plompetoren. Steeds vaker treffen we bruinvissen aan. Deze zoogdieren zijn het gehele jaar in de Oosterschelde maar zijn het beste te zien met rustig weer.

Dertig minuten voor aanvang van de tocht kunt u aan boord om alvast een plekje te zoeken. Er zijn 30 verrekijkers die verdeeld worden onder de passagiers. Heeft u zelf een verrekijker of een fototoestel, neem deze dan mee! U kunt prachtige foto’s maken van dit unieke stukje Zeeland.Voor de kinderen vanaf 8 jaar is er een “doeboekje” beschikbaar. Zo kunnen ze spelenderwijs veel te weten komen over wat er leeft in en op de Oosterschelde.

Tijdens de rondvaart is de kombuis geopend.Wij hebben een menukaart met verschillende kleine gerechten. Van een kop huisgemaakte soep en diverse broodjes tot heerlijke gebakken mosselen of hamburger met friet.

Nieuw in ons assortiment is onze picknickmand voor meerdere personen. U krijgt een mand vol lekkere broodjes, hartige en zoete hapjes met daarbij een kop verse koffie of thee en jus d’orange mee. Deze kunt u bij mooi weer op ons topdek opeten, zodat u niets hoeft te missen.
Bij het reserveren van de rondvaart even aangeven dan staat het voor u klaar bij aankomst. U kunt ook de
koffie en appeltaart of bolus al vooraf reserveren, wel zo makkelijk als u met een groep komt.

 Bezoek www.ms-onrust.nl

Natuur rondvaart
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.