1

Festival Secret Places


-advertentiepositie-



Festival Secret Places

» Let op: deze activiteit is voorbij «

SECRET PLACES is een uitdagend eigenzinnig en vernieuwend festival in het zuiden van Nederland.

SECRET PLACES II opent de deur naar de wondere wereld van prachtige muziek, dansbare orkestjes, kwetsbare singer-songwriters, ontwapende poëzie, spannende performances, heerlijk eten en drinken en natuurlijke het kleine beetje magie.


Geheel in de stijl van alle evenementen, georganiseerd door Nightscapes Productions, zal SECRET PLACES II – a festival by Nightscapes op een tot nu toe nog geheime locatie ergens in Maastricht plaatsvinden.

SECRET PLACES festival is Europa's best bewaarde geheim. Een culturele ontdekkingstocht, die de bezoeker meeneemt naar een unieke locatie in Maastricht. De ontdekkingstocht begint bij de meetingpoint. De bezoekers verzamelen op een door kaarsen verlichte plek. Vervolgens worden ze door gemaskerde dames naar de geheime festivallocatie geleid, niet wetende waar dag en nacht ze zal brengen. 

De natuurlijke magie van de locatie en de kleinschaligheid en intimiteit van de concerten, de kunst, de performances en het overheerlijke eten zorgen voor een unieke beleving. Verwacht het onverwachte en laat je verleiden door de magie van SECRET PLACES II – a festival by Nightscapes.

Het programma van het tweedaagse festival SECRET PLACES II is zeer gevarieerd en te vinden op de website. Hier staan ook de laatste details over het festival. Zaterdag 24 mei is het terrein en het festivalprogramma uitsluitend toegankelijk voor bezoekers met een festivalticket, zondag is de toegang vrij.

 Bezoek www.maastrichtsuitburo.nl

Festival Secret Places
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.