Miniportworld: bootverhuur, jij bent de kapitein.


-advertentiepositie-



Miniportworld: bootverhuur, jij bent de kapitein.

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Helemaal alleen varen mag vanaf 12 jaar, jongere kinderen mogen alleen onder begeleiding van een volwassene in een elektrische miniboot.

De entree is inclusief varen, verkleden als kapitein, gebruik van zwemvest, spelletjes op het land en natuurlijk het kapiteinsdiploma.

De havenmeester en zijn maat leggen alle aspecten van het varen met deze echte schepen uit. Dan kies je je eigen schip en na een laatste ‘behouden vaart’ kies je samen met je passagiers het ruime sop. Via de radio wordt je na verloop van tijd verzocht om weer naar de haven terug te keren. Je meert zelf aan en terug bij de kiosk ontvang je je eigen echte kapiteinsdiploma.

Voor een extra bijzondere verjaardag kom je ook naar Miniportworld! Tijdens een kinderfeestje ga je als echte kapiteins de boten goed leren besturen en moeilijke trucs uithalen! Daarna ga je op zoek naar de schatkaart en doe je een spannende speurtocht door het bos om de schatkist te vinden! Nadat de schat is gevonden gaan we met zijn allen taart eten om vervolgens nog een keer met de boten te gaan varen. Aan het einde krijgen alle kinderen een kapiteinsdiploma.

Vanaf 12,50 per kind (minimaal 8 kinderen) beleef je een heerlijke ochtend of middag (2 uur) in de natuur, inclusief persoonlijke begeleiding, 2 x varen, spannende speurtocht, limonade op ons terras en het zeeslag spel.

Elk kinderfeestje is uniek. Het programma wordt aangepast aan de leeftijd van de kinderen en indien er specifieke wensen zijn doen wij ons best om deze te vervullen. Het is bovendien mogelijk om ook van de andere activiteiten in- en rondom miniportworld gebruik te maken.

 Bezoek www.miniportworld.com

Miniportworld: bootverhuur, jij bent de kapitein.
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.