1

Vier Valentijnsdag bij BODY WORLDS




Vier Valentijnsdag bij BODY WORLDS

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Wist je dat verliefde mensen in dezelfde staat zijn als mensen die verslaafd zijn aan drugs? En dat liefdesverdriet daarom voelt als afkicken? Of dat geluk besmettelijk is en dat contact met een gelukkig persoon je kans om gelukkig te zijn vergroot met 15 procent? Naast deze verrassende feitjes worden ook zaken ter discussie gesteld tijdens de rondleiding. Word je bijvoorbeeld echt gelukkiger als je veel te kiezen hebt? Wat is het effect van seksueel genot en verslaving? En hoe zit het eigenlijk met trouwen en kinderen krijgen; is dat de sleutel tot geluk?

Datum: zaterdag 14 februari 2015
Aanvang: 14:00 uur
Duur: 90 minuten
Kosten: € 5,- pp (excl. Toegang BODY WORLDS)

Schminken op woensdag
Op woensdag 18 en woensdag 25 februari bij BODY WORLDS tovert een professionele schminkartiest bezoekers om tot levende plastinaten… Ook voorjaarstaferelen zoals bloemetjes, bijtjes en vlinders kunnen uiteraard geschminkt worden. Zowel kinderen als volwassenen mogen plaatsnemen in de stoel tussen 11:00 en 17:00 uur.

Data: woensdag 18 en woensdag 25 februari 2015
Aanvang: 11:00 uur
Einde: 17:00 uur
Kosten: gratis
Aanmelden: niet nodig

Dagelijks: Test je gezondheid
Ook is er iedere dag tijdens de voorjaarsvakantie de kans om jouw eigen gezondheid te testen, met onder meer bloeddrukmeters en longvolumetests (gratis, dagelijks van 11:00 - 17:00 uur) En alle kleine bezoekers ontvangen een gratis speurtocht waarmee ze op avontuur door het lichaam gaan.

Data: 14 februari t/m 1 maart 2015
Aanvang: dagelijks om 11:00
Einde: 17:00 uur
Kosten: gratis (na entree BODY WORLDS)
Aanmelden: niet nodig

 Bezoek www.bodyworlds.nl

Vier Valentijnsdag bij BODY WORLDS
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.