Chinees Nieuwjaar viering in Chinatown Amsterdam


-advertentiepositie-



Chinees Nieuwjaar viering in Chinatown Amsterdam

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Na de drukbezochte viering in 2014, waarbij de straten overvol stonden met mensen, wordt het Chinese Nieuwjaar, het begin van het Jaar van de Geit, wederom weer in Amsterdam gevierd!

Zaterdag 21 februari 2015 – vanaf 12.00 uur – start bij de Chinese Tempel, Zeedijk.
Met spectaculaire leeuwendans en enerverende kung fu optredens van Liu He Men en Luk Hop Moon Kung Fu School!

Om 12.00 uur start in Chinatown Amsterdam de Chinees Nieuwjaar viering met de traditionele leeuwendans bij de Chinese Tempel in de Zeedijk. De Chinese Leeuw zal op een spectaculaire manier de lucht in gaan zodat iedereen deze eeuwenoude traditie kan aanschouwen. Mis deze bijzondere opening niet en wees er vroeg bij om je plekje in te nemen.

Vervolgens maakt de Chinese leeuw een rondje Chinatown om de boze geesten en obstakels weg te drijven en om voorspoed en geluk te brengen aan alle ondernemers en bewoners van Chinatown. Vanaf de Chinese Tempel vertrekt de Chinese Leeuwendans in westelijke richting de Zeedijk af, richting Stormsteeg, naar de Geldersekade om vervolgens langs de Nieuwmarkt weer op de Zeedijk te komen.

Met de gelukwensen van de Chinese Leeuwendans zorg je ervoor dat je het Chinese Nieuwjaar goed begint ! Tot 21 februari !

Chinees Nieuwjaar viering in Chinatown Amsterdam
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.