Kofferbakmarkt zomerbloemenplu


-advertentiepositie-



Kofferbakmarkt zomerbloemenplu

» Let op: deze activiteit is voorbij «

GOED NIEUWS!!!!! We kunnen het land naast ons opnieuw in gebruik nemen. Dat betekent dat we ten eerste veilige parkeergelegenheid hebben maar nog leuker dat we de rommelmarkten weer gaan omvormen tot kofferbakmarkten!! Wat voor jullie standhouders betekent dat je niet meer hoeft te slepen met je waar maar het gewoon weer vanuit de auto kan verkopen!

De Zomerbloemen Pluktuin organiseert iedere 3e zondag van de maanden mei t/m september een gezellige kofferbakmarkt. Hier kan je lekker struinen tussen allerlei spulletjes en wie weet vindt je net dat ene vaasje, stripboek of die LP waar je al jaren naar op zoek was. Maar gewoon voor de gezelligheid rondneuzen kan natuurlijk ook.
Even zitten met een kopje koffie of thee gemaakt van versgeplukte theeblaadjes en een heerlijk stukje ‘warm’ appelgebak kan op het terras van de Zomerbloemen Pluktuin maar ook op het terras tussen de kramen op de markt. Natuurlijk kan er in het seizoen hier ook bloemen geplukt worden en zijn er diverse knutselactiviteiten voor de kinderen te doen…
Tuin en markt open tussen 9:00 en 16:00 uur.
De entree is gratis. Standhouders hoeven geen plek van te voren te reserveren!!

 Bezoek www.zomerbloemenpluktuin.nl

Kofferbakmarkt zomerbloemenplu
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.