Lavendelfestival Nieuwediep


-advertentiepositie-



Lavendelfestival Nieuwediep

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Het Lavendelfestival zal op 12 juli 2015 voor de 6e keer georganiseerd worden op Lavendelboerderij de Ruitenborgh in Nieuwediep (Drenthe). ‘Het feest van de bloeiende lavendel’ is een sfeervol festival waarbij de geurende lavendeltuin het middelpunt zal zijn. Engelse romantiek en een vleugje Franse sjeu zijn de sfeermakers van het Lavendelfestival 12 juli.
Stijlvolle kraampjes met cadeauartikelen, wellness, visagie, workshops/demonstraties, curiosa en heerlijke huisgemaakte scones van de theeschenkerij, maken het Lavendelfestival een bezoek meer dan waard. Daarnaast zal ook dit jaar weer de ‘hoedjes verkiezing’ plaatsvinden: dus dames neem uw mooiste hoed mee en win!

Het Lavendelfestival is ‘het feest van de bloeiende lavendel’ en zal plaatsvinden op de Lavendelboerderij Ruiterborgh in Nieuwediep (DR). De vijftig verschillende lavendel soorten die de Ruiterborgh heeft, staan 12 juli vrijwel allemaal in bloei. Prachtig om te zien en heerlijk om te ruiken. Op dat moment de meest romantische plek van heel Drenthe!

Locatie: Nieuwediep 58,
Organisatie: Pluk Organiseert

 Bezoek www.lavendelfestival.nl

Lavendelfestival Nieuwediep
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.