1

Frisse voorjaarssurvival in de groene natuur


-advertentiepositie-



Frisse voorjaarssurvival in de groene natuur

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Een actief kinderfeestje, lekker in de natuur!

De wolken verdwijnen, de zon komt weer te voorschijn. Het wordt lente en wij gaan weer lekker naar buiten! Vanaf 1 maart kun je bij SEC Survivals meedoen aan onze Voorjaarssurvival. Een actieve survivaltocht in de natuur van Almere, met speelse onderdelen om na de koude wintermaanden weer lekker actief te worden in de buitenlucht.

Met je eigen groepje vrienden en/of vriendinnen en een deskundige en enthousiaste begeleider ga je de uitdaging aan met spannende onderdelen in ons outdoorpark. De survival wordt aangepast aan hoe oud en sportief de deelnemers zijn, zodat iedereen kan meedoen. Het is geen wedstrijd; plezier staat voorop!

Zoals bij alle survivals ga je de uitdaging aan met de onderdelen op ons outdoorpark: spaghettibruggen, boogschieten, touwparcours, camotunnels, klimwand, en nog veel meer. Maar de voorjaarssurvival is anders dan andere survivaltochten: we hebben in verband met de lente een extra speciale en hilarische uitdaging toegevoegd. Benieuwd wat dat is...? Boek de survival en ervaar het zelf!

De Voorjaarssurvival is tot en met 30 april beschikbaar, dus wees er snel bij! En wist je al van onze Goed Weer Garantie? Lees er meer over op onze website.

 Bezoek www.sec-survivals.nl

Frisse voorjaarssurvival in de groene natuur
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.