Keesen&Co - Beton


-advertentiepositie-



Keesen&Co - Beton

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Een zoon komt op bezoek bij zijn bejaarde ouders. Dat gebeurt niet vaak want hij heeft geen goede verhouding met zijn vader. Jaren g

Een zoon komt op bezoek bij zijn bejaarde ouders. Dat gebeurt niet vaak want hij heeft geen goede verhouding met zijn vader. Jaren geleden zette hij zich woedend af tegen alles waar zijn vader voor stond. Tegen geld verdienen en alles wat 'burgerlijk' was. En al leidt hij inmiddels een geregeld bestaan, tussen hem en zijn vader is het nooit goed gekomen. Ook met zijn moeder heeft hij geen beste verhouding, want zij gooit met haar pogingen de twee met elkaar te verzoenen alleen maar olie op het vuur. Op deze dag is ook zijn zus op visite. Op haar lijkt niets aan te merken, al was het maar dat ze zich - anders dan haar broer - zonder klagen ontfermt over haar ouders.
 
Het hele gezin is bij elkaar - en dat komt bijna nooit voor. Oude patronen sluipen het familiesprek binnen en onopgeloste conflicten uit het verleden dringen naar de oppervlakte. Daar zitten ze dan, vol onvermogen, met de brokstukken van wat een gelukkig gezin had moeten zijn. Of vindt er deze avond een wonder plaats en is iemand in staat de versteende verhoudingen te doorbreken?

 Bezoek www.maastrichtsuitburo.nl

Keesen&Co - Beton
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.