1

500 Morpho vlinders kleuren maart magisch blauw!




500 Morpho vlinders kleuren maart magisch blauw!

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Maart = Blauwe Morpho Maand

Laat u betoveren door de schoonheidskoning van de jungle! In maart is de Orchideeën Hoeve het domein van de fascinerende blauwe Morpho vlinder. Maar liefst 500 felgekleurde Morpho’s doen in deze maand massaal hun intrede en vormen samen een nooit eerder vertoond kleurspektakel! Nu al het spraakmakendste vlinderevenement ooit…

Als lampjes door de lucht
Met zijn vleugels dichtgevouwen is de Morpho Peleides niets meer dan een bruine vlinder. Vouwt deze vlinder echter zijn vleugels open dan komt er een prachtige, bijna magische blauwe kleur tevoorschijn. Alsof de lichtschakelaar van een blauw lampje wordt overgehaald fladdert deze vlinder vrolijk om u heen. Dit tezamen met nog 499 andere Morpho’s en er verschijnt een prachtige blauwe vloedgolf die jong en oud doet betoveren.

Vliegensvlug
Dankzij zijn vleugelgrootte van circa 12 centimeter is het ook een gewilde verschijning voor elke fotografieliefhebber. Hij maakt het bezoekers echter niet gemakkelijk! Hij is razendsnel en bovendien zeer behendig. Extra bijzonder is echter nog dat zijn vleugels helemaal niet blauw zijn. Hoe wij toch blauw zien verklappen wij nog niet, maar kunt u zelf ontdekken bij ons in de Vlinder Vallei.

Memorabele ontmoeting
Nog nooit eerder zijn door een vlindertuin zoveel Morpho’s samengebracht! Betreedt de magische wereld van de Morpho en laat u overmeesteren door de schoonheid van de natuur... Een intense ontmoeting die u niet mag missen!

Kijk voor meer informatie, openingstijden en entreeprijzen op www.orchideeenhoeve.nl

Ps. Vergeet uw camera niet. Dit is uw kans!

 Bezoek www.orchideeenhoeve.nl

500 Morpho vlinders kleuren maart magisch blauw!
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.