Shen Yun - 2015 tour


-advertentiepositie-



Shen Yun - 2015 tour

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Ga met Shen Yun op reis door 5000 jaar hemelse cultuur. Inspirerende legendes en mythen komen tot leven op het podium, dankzij klassieke Chinese dans, een volledig orkest, honderden authentieke kostuums en interactieve achtergrondprojectie.
Door de eeuwen heen, werd de klassieke Chinese dans iedere dynastie verrijkt met diepgaande wijsheid en verschillende esthetische principes. Vandaag de dag is de authentieke klassieke Chinese dans één van de meest veeleisende en expressieve kunstvormen ter wereld. Op besneeuwde Tibetaanse bergtoppen, in weelderige tropische valleien en op uitgestrekte Mongoolse vlakten, vertonen etnische groepen in en rond China een rijk scala aan tradities.
NOT MADE IN CHINA. Gedurende duizenden jaren stond China bekend als het Goddelijke Land. In de rijke Chinese cultuur, die naar verluidt uit de hemel afkomstig is, werd de nadruk op deugden als integriteit, mededogen en tolerantie gelegd. Maar tijdens 60 jaar communistisch bewind, werd deze glorieuze cultuur bijna volledig verwoest. Daarom kan men een voorstelling als deze vandaag de dag niet zien in China. In 2006 kwamen toonaangevende Chinese artiesten uit de hele wereld in New York bij elkaar met de missie om de authentieke Chinese cultuur nieuw leven in te blazen. Ze vormden Shen Yun en nodigen u vandaag uit getuige te zijn van de terugkeer van de goddelijke cultuur.
Geschikt voor iedereen ouder dan 5 jaar. Wereldwijd enthousiast ontvangen.

 Bezoek nl.shenyun.com

Shen Yun - 2015 tour
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.