1

Rhythm Changes - Ben van Gelder, Roos Jonker & Jazz Orchestra




Rhythm Changes - Ben van Gelder, Roos Jonker & Jazz Orchestra

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Jazz Orchestra of the Concertgebouw , Ben van Gelder (Altsaxofoon), Roos Jonker (Zang), Rob Horsting (Dirigent) vr 29 mei 20:15-22:15 |

Roos Jonker en Ben van Gelder
Het Jazz Orchestra of the Concertgebouw presenteert vanavond twee jonge supertalenten: Roos Jonker en Ben van Gelder. Multi-instrumentalist (saxofoon, harp en piano) en zangeres Roos Jonker (1980) treedt graag buiten de gebaande paden met haar eigen composities en producties. Ze werkte samen met bijvoorbeeld Benjamin Herman, en ze schrijft samen met artiesten als Benny Sings en Dean Tippet. Ben van Gelder (1990) is een multi‐talent en een autoriteit op de altsaxofoon met een weergaloze beheersing van zijn instrument. Hij won verschillende prijzen, en bereikte de halve finale van de prestigieuze Thelonius Monk Award. Ook kreeg hij een felbegeerde compositieopdracht: de Jazz Gallery Residency Commission.

New music is cooking: gegarandeerd vuurwerk
Met Rhythm Changes presenteert het Jazz Orchestra of the Concertgebouw een serie met nieuwe muziek van de 'next generation' topmusici uit de pop, jazz en hiphop: een spannend avontuur met gegarandeerd vuurwerk. Na de zomer volgen nog vier concerten met onder anderen: Gideon van Gelder, Simin Tander, Pablo Held en Magnus Lindgren.

 Bezoek www.concertgebouw.nl

Rhythm Changes - Ben van Gelder, Roos Jonker & Jazz Orchestra
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.