Zomerspel


-advertentiepositie-



Zomerspel

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Tijdens Zomerspel duik je gedurende 2 dagen in de wondere wereld van het gezelschapsspel. Elke spellen liefhebber vindt zijn gading in de bibliotheek vol actuele bordspellen en kan urenlang aan de slag. Maar ook wie geen spellen speelt, beleeft een ongelofelijke dag. Zomerspel is een heus festival met tal van randanimatie, sfeer en gezelligheid, lekker eten en drinken. Tijdens het spelen ontmoet je nieuwe mensen. Je beleeft de waanzinnigste avonturen en gaat naar huis met de gekste verhalen.
Voor deze editie kiezen we voor de mooie industriële omgeving van de Eskimofabriek te Gent. Deze locatie biedt ruimte voor ruim drieduizend spelers en geeft ons de mogelijkheid in te zetten op food & drinks,barbecue, cocktails,... Volledig uniek is de nieuwe evenementenhal waar we nieuwe spelers op ludieke manier introduceren in de wereld van spellen en gekke ideeën kunnen realiseren. Voor fervente spelers is er een uitgebreide spellenbibliotheek. Het worden twee onvergetelijke dagen.
Iedereen moet zin hebben om naar Zomerspel te komen. Barbecue en cocktails zijn alvast 2 magische woorden. De evenementenzaal richten wij in als een echt piraten dorp. We gaan het festival dus fantastisch inkleden.
Er staat tot slot heel wat op het programma:
improvisatie comedy, jongleurs, een foto box, een goochelaar, een outdoor lounge ruimte en nog veel meer. Natuurlijk zorgen we ook voor genoeg ruimte om rustig te spelen. Als bekende gast hebben we alvast Rahdo kunnen strikken.

 Bezoek www.zomerspel.be

Zomerspel
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.