1

Musical on ice




Musical on ice

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Op 20 maart 2015 zal het ijspaleis omgetoverd worden tot een prachtig warm theater. Enorme decordoeken , prachtige verlichting en geweldige muziek zullen maken dat het ons bekende Thialf niet meer te herkennen is als de plaats waar het alleen maar gaat om snelheid en techniek. Deze avond zal namelijk op de ijshockeybaan een wervelende Musicalshow On Ice show vertoond worden.

Een heel seizoen lang is de Kunstschaatsclub Thialf hard aan het trainen geweest om een show te kunnen neerzetten die tot in de puntjes verzorgd is en waar menigeen een fantastische kijkavond aan zal beleven, waarbij een ieder verbaasd zal zijn over de schaatstechnieken op hoog niveau van de vaak nog zeer jonge meisjes. Pirouettes, axels, dubbele rithbergers, alles zal verweven zijn in deze adembenemende kunstschaatshow.

De choreagrafie en het toneelbeeld is gemaakt door Madelene van Beuzekom, de 28 jarige showtrainster die bij Holiday on Ice al haar sporen verdiend heeft en haar kunde en ervaring nu inzet bij de kunstschaatsclub in Heerenveen. Madelene heeft ook nog eens een theaterachtergrond, waardoor zij ook goed weet over te brengen hoe de rijdsters naast technische hoogstandjes zich kunnen in te leven in hun rol.

Vorig jaar is een voorzichtig begin gemaakt met het geven van voorstellingen On Ice. Toen bleek dat de musical Mary Poppins on Ice enorm goed bij het publiek werd ontvangen, is besloten hier een jaarlijks evenement van te maken. Waar het vorig jaar slechts een kleine voorstelling was, zal het dit jaar een avondvullend programma gaan worden.

De schaatsvoorstelling draagt het thema ‘The wizard of Oz’. Het alom bekende sprookje waar Dorothy met haar hondje Toto door een storm terecht komt in het wonderlijke land van Oz. Hier beleeft zij allerlei avonturen en ontmoet de meest bijzondere wezens.

De Wizard of Oz on ice belooft een gezellig avondje uit voor het hele gezin te worden en laat iedereen kennis maken met de prachtige sport kunstschaatsen.

Kaarten a € 10, kunnen aan de kassa gekocht worden of zijn voor € 7.50 vooraf te bestellen via seretariaat@kcthialf.nl

Mis deze unieke kans niet om een sprookjesachtige schaatsvoorstelling te bekijken !

 

Musical on ice
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.