Sunset cruise all


-advertentiepositie-



Sunset cruise all

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Elke laatste vrijdag van de maand is het weer feest, van 19:30 uur tot 23:00 uur.

U bent van harte welkom om als stel of vrienden, vriendinnen, familie of individueel op een ontspannen manier mee te varen en te genieten van het zeilen. Lekker happen en koele drankjes drinken met leuke en gezellige mensen. Kom gezellig aan boord in Lelystad voor een heerlijk avondje stappen op het IJsselmeer..

Hoe ziet dit arrangement eruit;

19:30 – 20:00 uur: Ontvangst met een heerlijke prosecco of traditionele schippersbitter.
20:00 uur: Uitvaren Bataviahaven Lelystad
20:00 – 22:30 uur: Gedurende de vaartocht serveren wij verschillende warme of koude lekkernijen (afhankelijk van de weerssituatie)
23:00 uur: Aanmeren Bataviahaven Lelystad

Zeilbrigantijn Bounty is een prachtig & romantisch traditioneel zeilschip. In combinatie met een mooie zonsondergang en mensen die van gezelligheid houden biedt dit arrangement alle ingrediënten voor een heerlijk avondje uit. Wilt u ook deze gezellige avond op het water meemaken. Meldt u tijdig aan! Wij willen u vriendelijk vragen om tijdig voordat het evenement plaats vindt te boeken, zodoende wij de organisatie op een goede manier kunnen voorbereiden.

Overige drankjes kunnen tegen contante betaling bij onze crew direct aan de bar worden besteld. Onbeperkt gebruik van koffie / thee en water en de borrelhapjes zijn bij dit bovenstaande arrangement inbegrepen.

 Bezoek www.zeilschipbounty.nl

Sunset cruise all
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.