Single Sunset Cruise 40 +


-advertentiepositie-



Single Sunset Cruise 40 +

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Special edition with live DJ Marco Verhoeven!

Al meerdere jaren weten vele single mannen en vrouwen in de leeftijd van 40 tot 65 ons te vinden voor een gezellige / romantisch avondje uit. Elke eerste vrijdag van de maand is het relaxen of dansen op het prachtige zeilschip Bounty.

U bent van harte welkom om als vrijgezel / alleenstaande op een ontspannen manier mee te varen en te genieten van de prachtige elementen die bij het zeilen behoren.

Onze doelstelling; Een gezellig avondje stappen op een prachtig traditioneel dwarsgetuigd zeilschip, waarbij u lekker kunt happen en koele drankjes kunt drinken in een ongedwongen sfeer. Tijdens de vaartocht heeft u voldoende tijd om eenvoudig in contact te komen met andere singles en wie weet vindt u hier wel de ware. Kom in uw eentje of neem gezellig je beste vriend of vriendin mee voor een avondje zeilen op het IJsselmeer.

Hoe ziet dit arrangement eruit;

19:30 – 19:45 uur: Welkom aan boord met een heerlijke prosecco of traditionele schippersbitter.
19:45 uur: Na het hartelijke ontvangst van de crew, zal kapitein Alex nog een palaver geven en zal in overleg met alle gasten de koers bepaald worden.
20:00 uur: Trossen los en uitvaren Bataviahaven te Lelystad
20:00 – 22:30 uur: Gedurende de vaartocht serveren wij verschillende warme of koude lekkernijen (afhankelijk van de weerssituatie)
21:00 – 22:45 uur: DJ Marco zal gedurende deze periode rustige, relaxte achtergrond of opzwepende dans muziek draaien.
23:00 uur: Terugkomst Bataviahaven Lelystad

In combinatie met een mooie zonsondergang en mensen die van gezelligheid houden biedt dit arrangement alle ingrediënten voor een heerlijk avondje uit. Wilt u ook deze gezellige avond op het water meemaken. Meldt u tijdig aan! Wij willen u vriendelijk vragen om vroegtijdig voordat het evenement plaats vindt te boeken, zodoende wij de organisatie op een goede manier kunnen voorbereiden.

Inclusief; Live DJ Marco Verhoeven, Onbeperkt gebruik van koffie / thee en verschillende smaakjes water en de warme en koude borrelhapjes zijn bij dit arrangement inbegrepen.

Overige drankjes kunnen (tegen contante of PIN betaling) bij onze crew direct aan de bar worden besteld.

 Bezoek www.zeilschipbounty.nl

Single Sunset Cruise 40 +
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.