Warming up - Kaap Hoorn 400 jaar


-advertentiepositie-



Warming up - Kaap Hoorn 400 jaar

» Let op: deze activiteit is voorbij «

In 1615 begint het Hoornse avontuur. Twee schepen gaan op expeditie, op zoek naar een nieuwe route richting de Oost. Stormen worden getrotseerd en Kaap Hoorn ontdekt. 400 jaar later, in 2015 gaat het avontuur verder. Ga mee op ontdekkingstocht door Hoorn en haar Gouden verleden. Met spannende evenementen, arrangementen en belevenissen in de stad.

Zeilschip Bounty speelt hierop in en organiseert in aanloop naar de grootse viering op 13 & 14 juni aanstaande 2 individuele zeiltochten vanuit de haven van Hoorn. Herbeleef de oude VOC tijden op een luxe en comfortabele manier. Voor de actieve zeilliefhebber is het mogelijk om te helpen met het hijsen van de zeilen en het bepalen van de Koers. De passieve zeiler kan op een ontspannen manier genieten van een hapje en /of drankje op het dek.

Hoe ziet dit arrangement eruit?

Om 11:15 uur ontvangt de crew van zeilschip Bounty u gastvrij aan boord. Tevens wordt u voorzien van een welkomstdrankje. Na een korte kennismaking incl. veiligheidsbriefing gaan de trossen los voor een ontspannen zeiltocht. Samen met enkele actieve mensen hijsen we de zeilen en zetten we koers voor waar de wind ons heen brengt. Gedurende de vaartocht legt onze bemanning alles uit over het zeilen, van knopen leggen tot navigeren en als u het leuk lijkt mag iedereen zelfs achter het roer staan. Aan boord hebben wij leuke kinderactiviteiten.

Eenmaal onderweg is het mogelijk diverse hapjes en drankjes tegen contante betaling te bestellen bij onze crew aan de bar. Ondertussen kunt u zowel actief als passief genieten van zon, wind en water! Omstreeks 15:30 uur zullen we veilig afmeren in Haven van Hoorn.

U bent van harte welkom om mee te varen en te genieten van het zeilen en de gastvrijheid van onze crew.

Inclusief:

- Welkomst drankje bij ontvangst
- Ontspannen meevaren met onze ervaren crew
- Beleving van een onvergetelijke ervaring op een dwars getuigd zeilschip (VOC tijd)

 Bezoek www.zeilschipbounty.nl

Warming up - Kaap Hoorn 400 jaar
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.