Paasweekend | Het vrolijkste uitje voor het hele gezin


-advertentiepositie-



Paasweekend | Het vrolijkste uitje voor het hele gezin

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Het Paasweekend van vr. 3 t/m ma. 6 april valt wel heel gunstig dit jaar! Kom op avontuur in de Orchideeën Hoeve en laat u verwonderen door de natuur die zich van haar beste kant laat zien… Ontmoet de nieuwe aapjes, bewonder meer dan 500 pas ontpopte blauwe Morpho vlinders en ga op schattenjacht met de nieuwe speurtocht. Maar dit alles natuurlijk na het heerlijke Paasontbijt in het serre-restaurant (reserveren noodzakelijk)!

Pareltjes uit de tropen
Al rennend, wandelend of rijdend over de kronkelpaden, bruggetjes en wildpaden kom je met Pasen vanzelf langs alle pareltjes uit de tropen. Zo stelen de nieuwe witoorpenseelaapjes graag de show met hun grappige capriolen, kunnen de trotse Lori’s niet wachten om hun jongen te laten zien en schitteren duizenden bloeiende orchideeën heerlijk in het lentezonnetje.

Spectaculaire vlinders
Ook in de Vlindertuin (de grootse van Europa) wordt de lente volop gevierd! T/m einde van de Paasdagen kleuren maar liefst 500 felgekleurde Morpho’s de Vlinder Vallei magisch blauw! Daarnaast is het voor de kunstliefhebber met Pasen extra genieten. Tot het einde van april exposeert Moyo African Art met kleurrijke Afrikaanse kunst in de tuinen.

Paasontbijt (reserveren noodzakelijk)
Wil je niets missen van al dit moois? Haal alles uit je dag en schuif tussen 09.00 en 10.30 uur aan bij het luxe Paasontbijt (reserveren noodzakelijk). De tropische ingerichte serre brengt je al helemaal in de stemming om na het ontbijt op verkenning te gaan in de jungletuinen. Voor de deelnemers is er tevens een extra verrassing; de kinderen mogen een pas geboren vlinder loslaten in de vlindertuin. Voor het ontbijt zijn slechts een beperkt aantal plaatsen dus tijdig reserveren wordt aangeraden! VOL = VOL.

Kijk voor meer informatie, reserveren en alle activiteiten op www.orchideeenhoeve.nl

 Bezoek www.orchideeenhoeve.nl

Paasweekend | Het vrolijkste uitje voor het hele gezin
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.