Pannenkoeken met Strooptocht door de Weerribben


-advertentiepositie-



Pannenkoeken met Strooptocht door de Weerribben

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Een Pannenkoeken met Strooptocht is een heerlijke voorjaarswandeling voor de actieve natuurgenieter waarbij onder begeleiding van een boswachter door de prachtige natuur van de Weerribben gestruind wordt. Halverwege staan er om de innerlijke mens te versterken warme pannenkoeken met stroop (of iets anders) en chocomel klaar! Het vertrekpunt is de makkelijk bereikbare Adalia Hoeve tussen Scheerwolde en Giethoorn.
Vanaf tien uur wordt u hier verwelkomd met koffie of thee waarna om kwart voor elf met de authentieke boerenwagen naar het beginpunt van de wandeling vertrokken wordt. Tussen half drie en kwart voor drie komt de Adalia Hoeve weer in zicht. Natuurlijk staat er dan nog een versnapering voor iedereen klaar.

De kosten bedragen voor volwassenen € 8,00 p/persoon en voor kinderen tot en met 13 jaar € 5,00. Opgeven kan door het sturen van een e-mail naar info@adaliahoeve.nl met vermelding van uw naam, adres en telefoonnummer. Dit is ook mogelijk met een berichtje via www.facebook.com/datisookleuk of door te bellen met 084 421 1871.

Let op: Dit betreft een leuke en informatieve, maar ook stevige wandeling. Voor jonge kinderen en wandelwagens is hij minder geschikt.

 Bezoek www.adaliahoeve.nl

Pannenkoeken met Strooptocht door de Weerribben
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.