Boerenmarkt Losser


-advertentiepositie-



Boerenmarkt Losser

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Heerlijke streekproducten zijn te proeven en te koop. Iedere laatste zaterdag van de maand in het centrum van Losser.

"De consument stelt er steeds meer belang in meer over de herkomst van het voedsel te weten. En wat is er niet leuker om op de markt met de producent over zijn producten te praten. En wij hebben in Twente heerlijke oorspronkelijke lokale producten. Een aantal ondernemers uit Losser heeft de organisatie op zich genomen om deze typische markt naar Losser te halen. De markt vindt elke laatste zaterdag van de maand plaats. Lokatie van de boerenmarkt is volgens de organisatie 'op de mooiste kruising van Losser aan de Brinkstraat, Torenstraat en Teylerstraat'. Met aan twee zijden ruime terrassen."

De openingstijden zijn van 10.00 tot 16.00 uur. De markt bestaat uit een ruim assortiment kramen met streekproducten. Op deze markt kunnen bezoekers de volgende Twentse streekproducten verwachten: kaas, zuivel, fruit, groente, verse sappen, jams, chutneys, pasta’s, chocolade, brood, vlees en vleeswaren, bier en likeur, mosterd, ijs, kruiden en paling. Het fruit zal seizoensmatig worden aangeboden.

Op de boerenmarkt in September komen er meer dan 7 nieuwe deelnemers bij. Daar zijn we blij mee. Hiermee wordt de boerenmarkt Losser in September een Boerenmarkt met meer dan 20 deelnemers. Daardoor is er voor de consument een ruim gedifferenteerd aanbod op onze boerenmarkt.

 Bezoek www.boerenarktlosser.nl

Boerenmarkt Losser
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.