1

Ateliers in Bedrijf 2015


-advertentiepositie-



Ateliers in Bedrijf 2015

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Na twee geslaagde jaren organiseert de groep kunstenaars uit het Reestdal ook in 2015 Ateliers in Bedrijf. Ateliers in bedrijf is meer dan zomaar een kunstroute. Je kunt niet alleen de kunstwerken bekijken, maar ook de kunstenaars aan het werk zien. De kunstenaars geven uitleg over hun werk en de gebruikte technieken. In 2015 is in een aantal ateliers ook werk te zien van gastexposanten. De route is ongeveer 20 km, dus een prima fietsafstand. Een uitgelezen kans om het prachtige Reestdal op de grens van Drenthe en Overijssel te verkennen!

Alle deelnemende kunstenaars wonen en werken in het Reestdal en laten zich veelal inspireren door natuur en landschap. De kunstenaars tonen realistisch werk variërend van olieverfschilderijen, etsen, tekeningen, beelden van keramiek, brons en steen tot fotografie. U kunt een kijkje nemen in de ateliers van: Piet Eggen, Han van Hagen & Lia van Rhijn (Hofstede Duet), Bert Denneman en Olga de Lange (Beeldenatelier Wildschutserve), Maarten en Annelies ’t Hart (De Schuur; alleen op vrijdag en zaterdag geopend), Erik en Marijke Bennink (Fotostudio Bennink). Nieuwe deelnemer in 2015 is Eric Veth, schilderijen-restaurateur (Schilderijen De Wiek).

Van1 mei tot en met 7 juni 2015 is in het bezoekerscentrum van Landschap Overijssel (De Wheem) in Oud Avereest weer een overzicht te zien van het werk van de deelnemende kunstenaars.

 Bezoek www.ateliersinbedrijf.nl

Ateliers in Bedrijf 2015
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.