Stoffeer workshop


-advertentiepositie-



Stoffeer workshop

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Een Stoffeer workshop volgen?
Een stoffeer workshop volg je bij stoel-stofferen.nl! Altijd al gedacht dat je het leuk zou vinden om van je oude meubel weer een nieuw meubel te maken? Wij helpen je graag verder in een workshop. In deze workshop zet jij je eerste stappen in je carrière als stoffeerder.

Hoe ziet de stoffeer workshop eruit?
De workshop start met een hapje en een drankje waar we ondertussen kennis maken met elkaar. Na de kennismaking gaat de workshop verder met een stukje theorie. Tijdens dit gedeelte wordt de basiskennis van het stofferen aan je uitgelegd. Na deze leerzame start ga je van start met je eerste eigen project. Stofferen is een complex vak wat je niet na het volgen van een workshop beheerst. Het doel van van de workshop is dan ook om je de basisvaardigheden aan te leren. We beginnen daarom met het stofferen van een eenvoudig krukje. Je zal snel genoeg merken dat dit krukje je genoeg uitdaging geeft. Tijdens de stoffering wordt je begeleid door een professionele stoffeerder. Wij zorgen voor alle materialen en het krukje wat je zelf gestoffeerd hebt neem je natuurlijk mee naar huis. De workshop sluiten gezellig af met een hapje en een drankje!

De locatie
De locatie van de stoffeer workshop bepaal jij. De workshop kunnen wij organiseren waar jij dit wilt. We hebben zelf verschillende inspirerende locaties in Rotterdam waar we de workshop kunnen organiseren, maar als jij het leuk vindt om het thuis te doen of op een andere leuke locatie dan organiseren we dit. Afhankelijk van je locatie kan de prijs voor een workshop wijzigen. Mocht dit zo zijn dat stemmen we dit van te voren af.

 Bezoek www.stoel-stofferen.nl

Stoffeer workshop
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.