1

19e Dweildag Hoogeloon


-advertentiepositie-



19e Dweildag Hoogeloon

» Let op: deze activiteit is voorbij «

De Dweildag Hoogeloon is een openlucht festijn, waarbij alles draait om de dweilorkesten en sambabands. De muzikanten bieden het publiek een gevarieerd en swingend programma. Met de diverse terrasjes, eetkraampjes en kinder-activiteiten is het voor iedereen een dag om van te genieten.

De diversiteit aan orkesten is groot, wat zich tevens uit in de klasse waarin men meedoet. In de wedstrijdklasse draait het met name om de kwaliteit en zuiverheid van de muziek en de totale performance. De orkesten in de leutklasse doen vooral mee voor de gezelligheid. En de sambabands kenmerken zich door een hoog percussiegehalte met de bijbehorende decibellen, waardoor u niet stil kunt blijven staan.
Speciaal programmaonderdeel vormt de Samba Streetparade, die om 14.30 uur van start gaat. Alle sambabands trekken al spelend en swingend achter elkaar over het parcours.

Ook voor de kinderen is er volop vermaak. In de Maalderij kunnen ze knuffelen met allerlei dieren in een heuse kinderboerderij, spelen in de speeltuin, zich laten schminken en zich uitleven op de springkussens.

 Bezoek www.dweildaghoogeloon.nl