1

Opening de Hof van Heden en SintJansmarkt


-advertentiepositie-



Opening de Hof van Heden en SintJansmarkt

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Opening van de tuin de Hof van Heden en lustrum SintJansmarkt

Op zaterdag 20 juni 2015 organiseert Stichting SintJan het eerste evenement in de tuin de Hof van Heden te Kloosterburen, de jaarlijkse SintJansmarkt die dit jaar tevens een tweede lustrum beleeft. Deze dag valt deze dag samen met de officiële opening van de Hof van Heden voor het publiek.

Stichting SintJan heeft samen met vele Kloosterbuurders en andere vrijwilligers de kloostertuin hersteld. De Hof van Heden is verdeeld in drie segmenten. In de zogeheten bostuin staat het principe van de permacultuur centraal. De kloostertuin brengt kruiden, vergeten groenten, verfplanten en bloemen tot leven. En in de boomgaard zijn oude fruitrassen te vinden. Voor iedereen bestaat er de mogelijkheid een wandeling te maken door de tuin dankzij de rollator- en rolstoeltoegankelijke paden.
Dit jaar viert de SintJansmarkt haar tweede lustrum. De markt wordt daarom extra feestelijk gemaakt met workshops, demonstraties en proeverijen. Tijdens en na de markt die tot 17.00 uur duurt wordt er internationaal gekookt door vrijwilligers uit verre oorden. ’s Avonds is er een afterparty in de schuur met DJ Ingrid Koetzier.
Open: 11.00-22.00 uur. Toegang: gratis.

Contactgegevens
Sint Jansstraat 25, 9977 RT Kloosterburen
info@sintjankloostburen.nl / www.sintjankloosterburen.nl

 Bezoek sintjankloosterburen.nl

Opening de Hof van Heden en SintJansmarkt
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.