1

Festival The Brave




Festival The Brave

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Festival The Brave haalt opkomend talent naar Nederland

AMSTERDAM - The Brave is het enige openlucht festival van Nederland dat zich volledig richt op singer-songwriter, indie en folk. Pure muziek met echte instrumenten. Een DJ zul je er niet tegenkomen. The Brave haakt in op de revival van de singer-songwriter en zet de traditie van troubadours voort. Opkomende artiesten als Rondé, Joel Baker en Charl Delemarre spelen in een intieme setting op de groene heuvels en in het amfitheater van het landgoed. Deze tweede editie zal plaatsvinden op zaterdag 15 augustus in de ‘Tuinen van West’ gelegen tussen Amsterdam en Haarlem.
The Brave haalt elk jaar veelbelovende artiesten naar de lage landen en presenteert hun debuutoptreden tijdens het pionierende festival.
De opzet van het festival wordt dit jaar nog intiemer. Bij het amfitheater kun je wegdromen bij rustige singer-songwriters, op het hoofdpodium spelen epische en meeslepende festivalknallers en in de huiskamerachtige Speakeasy tent treden met name indie artiesten op.
Eén park, drie podia, 15 uur lang muziek en 24 acts. Op het terras bovenop de picknickheuvel wordt terplekke zelfgebrouwen bier verkocht en heb je uitzicht over het hele festivalterrein. Het festival biedt ruimte aan ongeveer 3.000 bezoekers.
De versterkte muziek op de drie podia duurt van 11.00 tot 23.00. Na afloop mag er akoestisch gejamd worden bij de verschillende kampvuren op het festivalterrein.
De line-up tot nu toe is: Rondé, Malky (DE), Joel Baker (UK), Charl Delemarre, Small Time Crooks, David Rönnegård (ZE), Aestrid, Jerusa, Alasca en Drawing Circles (DE).
Kijk voor meer informatie op www.festivalthebrave.nl

 Bezoek www.festivalthebrave.nl