1

Run for KiKa Utrecht


-advertentiepositie-



Run for KiKa Utrecht

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Ren jij ook mee voor Stichting Kinderen Kankervrij?
Op zondag 14 juni 2015 vindt de Run for KiKa voor de tweede keer plaats in Utrecht. Het belooft een gezellige dag te worden in het Maximapark.

Run for KiKa is een reeks grote sportieve hardloopevenementen door heel Nederland voor Stichting Kinderen Kankervrij, kortweg KiKa. De deelnemers proberen zoveel mogelijk sponsorgeld bij elkaar te brengen voor wetenschappelijk onderzoek en betere behandelmethoden voor kinderen met kanker.

Samen in actie voor KiKa!
Stichting Kinderen Kankervrij is sinds 2002 een begrip in Nederland. KiKa gelooft in actieve oplossingen, daarom wordt er elk jaar de Run for KiKa georganiseerd. Tijdens dit hardloopevenement rennen Runners 5 of 10 kilometer voor het goede doel. Voor kinderen is er een speciale KidsRun. Naast Spaarnwoude, Almere, Eindhoven en Rotterdam is Utrecht één van de locaties. Er zijn verschillende leuke activiteiten gepland voor het hele gezin. Runners, KidsRunners, vrijwilligers en publiek: iedereen is welkom.

Team Savira
Elke deelnemer heeft zo zijn of haar eigen redenen om mee te doen met Run for KiKa. De ene Runner wil zijn passie voor hardlopen inzetten voor dit goede doel, de ander uit zich door voor een ziek kindje te lopen. Zo ook team Savira, bestaande uit Yentl en Melissa: ‘Door middel van deze Run halen wij zo veel mogelijk geld op om de kans op genezing te verhogen.’ Melissa rent mee voor haar jongere schoonzus Savira en haar schoonbroer Kristian, die allebei nog steeds vechten tegen deze verschrikkelijke ziekte. Yentl heeft in haar jeugd zelf zeven jaar tegen leukemie gevochten. ‘Maar met trots kan ik zeggen dat ik al 12 jaar een survivor ben’, aldus Yentl.

Inschrijven voor de Run for KiKa Utrecht?
Help jij mee met de strijd tegen kinderkanker? Inschrijven voor de Run for KiKa Utrecht kan nog steeds, maar de inschrijvingen gaan snel! Je kan je inschrijven als team, als individuele hardloper, of als vrijwilliger.
Kijk dan op www.runforkika.nl/utrecht en schrijf je snel in!

 Bezoek runforkika.nl

Run for KiKa Utrecht
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.