1

Run for KiKa Rotterdam




Run for KiKa Rotterdam

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Ren jij ook mee voor Stichting Kinderen Kankervrij?

Op zondag 28 juni 2015 vindt de Run for KiKa voor de vijfde keer plaats in Rotterdam, maar wel op een nieuwe locatie: het Zuiderpark! Op het evenemententerrein achter Ahoy belooft het een gezellige dag te worden, dat mede dankzij hoofdsponsor PMA mogelijk wordt gemaakt.


Run for KiKa is een reeks grote sportieve hardloopevenementen door heel Nederland voor Stichting Kinderen Kankervrij, kortweg KiKa. De deelnemers proberen zoveel mogelijk sponsorgeld bij elkaar te brengen voor wetenschappelijk onderzoek en betere behandelmethoden voor kinderen met kanker.

Samen in actie voor KiKa!
Stichting Kinderen Kankervrij is sinds 2002 een begrip in Nederland. KiKa gelooft in actieve oplossingen, daarom wordt er elk jaar de Run for KiKa georganiseerd. Tijdens dit hardloopevenement rennen Runners 5 of 10 kilometer voor het goede doel. Voor kinderen is er een speciale KidsRun van 1 km. Naast Spaarnwoude, Almere, Eindhoven en Utrecht is Rotterdam één van de locaties. Er zijn verschillende leuke activiteiten gepland voor het hele gezin. Runners, KidsRunners, vrijwilligers en publiek: iedereen is welkom.

‘Er is nog veel meer onderzoek nodig om alle kinderen beter te kunnen maken’
Elke deelnemer heeft zo zijn of haar eigen reden om mee te doen. De ene Runner wil zijn passie voor hardlopen inzetten voor KiKa, de andere Runner loopt speciaal voor een ziek kindje. Zo ook de veertienjarige Fleur Steehouwer: ¨Vorig jaar was ik te ziek om mee te doen maar dit jaar kan ik gelukkig wel meelopen. Dankzij mijn artsen en de goede behandeling heb ik nu geen actieve kankercellen meer. Maar er is nog veel meer onderzoek nodig om alle kinderen beter te kunnen maken.¨

Schrijf je vandaag nog in voor Run for KiKa Rotterdam!
Help jij mee in de strijd tegen kinderkanker? Inschrijven voor de Run for KiKa Rotterdam kan nog steeds, maar de inschrijvingen gaan snel! Je kan je inschrijven als team, als individuele hardloper, of als vrijwilliger. Kijk op www.runforkika.nl en schrijf je snel in!

 Bezoek runforkika.nl

Run for KiKa Rotterdam
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.