1

Vlieg mee naar de tropen




Vlieg mee naar de tropen

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Zin in avontuur? Stem deze meivakantie (2 t/m 17 mei) je kompas af op de Orchideeën Hoeve en reis mee door een jungle vol avonturen. Ga samen met een echte gids op expeditie, laat een tropische vlinder los in de vlindertuin en wie weet ontrafel jij het mysterie rondom de Pura Vida-schat!

Wereldreis in één dag
Via de kronkelpaden kun je zelf op ontdekkingsreis door de jungletuinen. Het jaarthema ‘Pura Vida’ maakt dit jaar een bezoek extra speciaal. Aan de hand van grappige vergelijkingen, bijzondere planten in de spotlight en leuke weetjes wordt jouw dagje uit nog leuker en geniet je nog meer van de bijzondere planten en dieren.

Pura Vida-expeditie*
Maar extra avontuurlijk is deze meivakantie de Pura Vida-expeditie. In deze rondleiding ga je samen met een echte junglegids op avontuur en zal hij je laten en zien en ervaren dat er nog veel meer moois zit achter al het bijzondere wat je al ziet. Uiteraard leidt de gids je ook langs alle highlights, ga je samen de papegaaitjes en vissen voeren en zal hij zorgen dat je veilig in het Mangrovebos Speelparadijs beland.

Zelf een vlinder loslaten
Krijg jij van avontuur geen genoeg? Ga dan op schattenjacht met de nieuwe speurtocht en los het mysterie rondom de Pura Vida-schat op. Pas echter wel op voor de loslopende leguaan en schrik niet van een overstekende schildpad. Volg jij de aanwijzingen goed dan kom je vanzelf in de vlindertuin waar je elke dag om 14.30 onze dierenverzorgers mag helpen bij het loslaten van de vlinders.

*De Pura Vida-expeditie wordt gegeven op: di. 5, wo. 6, do. 7, za. 9, wo. 13 en vr. 15 mei om 13.15 uur en kost € 2,50 per volwassene en € 1,50 per kind (excl. entree tuin). Opgeven kan via info@orchideeenhoeve.nl of 0527-202875.

Moederdagtip! Zet moeder in een tropisch zonnetje en verras haar o.a. met een heerlijke Moederdagbrunch.

 Bezoek www.orchideeenhoeve.nl

Vlieg mee naar de tropen
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.