Tentoonstelling Hou van je huis, duurzaam de wijk


-advertentiepositie-



Tentoonstelling Hou van je huis, duurzaam de wijk

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Van maandag 20 april t/m zaterdag 16 mei 2015 is in het Atrium Den Haag​ de tentoonstelling Hou van je huis, duurzaam de wijk in te zien van de Gemeente Den Haag​ en het Museon​.

Het opwekken van energie door gebruik te maken van zon, wind en water is essentieel voor de toekomst van onze planeet. De mens heeft enorm veel energie nodig en onze brandsto en, zoals olie en gas zijn niet onuitputtelijk. Hoe gaan we hier in de toekomst mee om? En hoe kun
jij zelf bijdragen door minder energie te gebruiken in en om je woning? Deze tentoonstelling Hou van je huis, duurzaam de wijk in geeft hierover veel praktische informatie.

Joris Wijsmuller, wethouder SWDC (Stadsontwikkeling, Wonen, Duurzaamheid en Cultuur) zegt hierover: “Duurzaamheid is een opgave voor ons allemaal. Naast dat de gemeente zelf werkt aan een duurzame toekomst, helpen we bewoners die een goed idee hebben om energie te besparen of de uitstoot van CO2 te verminderen.

De tentoonstelling Hou van je huis, duurzaam de wijk in geeft handige achtergrondinformatie en vooral veel praktische tips over het besparen op energiekosten. Dit soort fantastische initiatieven zorgen er voor dat mensen direct zelf aan de slag kunnen om hun omgeving duurzamer te maken.”

Deze reizende tentoonstelling heeft een leuke vorm: vijf huisjes, waarin de bezoeker actief aan de slag kan en waarin ideeën worden verkregen over hoe actief bij te dragen aan een schonere aarde en ook nog eens geld bespaard.

 Bezoek www.atriumcityhall.nl

Tentoonstelling Hou van je huis, duurzaam de wijk
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.