1

Zomers feestje in Plopsaland De Panne!


-advertentiepositie-



Zomers feestje in Plopsaland De Panne!

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Het is feest, Plopsa viert dit jaar haar vijftiende seizoen en pakt daarom flink uit tijdens de zomermaanden. Bezoekers genieten van feestelijke nocturnes in verschillende thema's, zomerse liveshows met Samson & Gert en een muzikaal hoogtepunt tussen de Prinsessen van Prinsessia en de stoere rockband Ghost Rockers. Verder genieten bezoekers dagelijks van de gloednieuwe verjaardagsparade! Ga uit je bol deze zomer en bezoek Plopsaland De Panne.

Prinsessia + Ghost Rockers (zondagen)
Tijdens de zomervakantie is er voor ieders wat wils! Ben jij meer van de stoere rockmuziek? Geniet dan van een daverend liveoptreden van Ghost Rockers aanmoedigen! Hou je meer van de lieve en kleurrijke prinsessen van Prinsessia? Trek dan je mooiste prinsessenjurk aan en zing mee met je favoriete hits! De muzikale strijd tussen Prinsessia en Ghost Rockers zal plaatsvinden op de volgende zondagen tijdens de zomervakantie: 19, 26/07 + 2, 9, 16, 23, 30/08/2015

Plopsaland De Panne Nocturnes (zaterdagen)
De zomernocturnes van Plopsaland De Panne staan dit jaar in het teken van ‘Viva brazil’, 'Gipsy Kings' of 'Frankrijk'. Geniet van het lekkere weer, de vrolijke muziek, de heerlijke zomerse lekkernijen en vrolijke live acts! Verschillende optredens zorgen voor het ultieme zomergevoel! Op sommige dagen kun je tevens genieten van de ‘Gipsy Kings’, zij verzorgen namelijk een spetterend en zomers live optreden. Op de andere zaterdagen genieten bezoekers van live optredens in Braziliaanse of Franse zomerse sferen. Deze zomeravonden mag je niet missen!

Wanneer je het te warm zou krijgen, staan de verfrissende attracties ‘Wickie the Battle’ en ‘Supersplash’ voor je klaar.

Franse avonden: 18/07 en 15/08/2015
Viva Brazil: 1/08 en 29/08/2015
Gipsy Nights: 25/07, 8/08 en 22/08/2015

Samson & Gert Zomershow!
Maar er is meer deze zomer, Samson & Gert vieren namelijk hun 25-jarig bestaan! Van 20 juli t/m 21 augustus kan je samen met je beste vrienden Samson, Gert en De Burgemeester deze spetterende verjaardag vieren tijdens de Samson & Gert Zomershow! Bereid je voor op een fantastische show met live orkest vol mooie liedjes, leuke dansjes en vele dolle fratsen!
LET OP! dit evenement loopt enkel tijdens de weekdagen!

 Bezoek www.plopsa.nl

Zomers feestje in Plopsaland De Panne!
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.